Echipele de hochei incadrate la categoriile de varsta U8 si U10, sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Fundatia Simona Halep si Dedeman, au obtinut rezultate frumoase in turneul amical din Slovacia

Echipele de hochei incadrate la categoriile de varsta U8 si U10, sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Fundatia Simona Halep si Dedeman, au revenit in tara cu experiente si lectii noi invatate din turneul amical desfasurat in Slovacia in perioada 2-10 octombrie 2019.

Cei 25 de membri ai echipelor Dedeman si Simona Halep au avut un parcurs competitional activ si au sustinut 24 de meciuri amicale. Copiii au jucat contra echipelor de hochei incadrate la aceeasi categorie de varsta din localitatile slovace: Prievidza, Piestany si Brezno. Jucatorii din echipa Dedeman au adaugat in palmaresul lor sportiv 10 victorii si 2 infrangeri, in timp ce echipa Simona Halep a incheiat 6 meciuri cu victorie, 3 la egalitate, iar alte 3 au fost soldate cu infrangere.

Ne bucuram ca le putem oferi copiilor din echipele de hochei posibilitatea de a se intalni cu alti juniori de nivel european inca de la o varsta atat de frageda. Sunt sigur ca a fost o experienta formatoare, din care tinerii nostri au invatat lucruri noi si care ii va ajuta sa inregistreze progrese in sportul pe gheata”, a precizat Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Echipa de hochei care poarta numele sponsorului Simona Halep este compusa exclusiv din fete si este incadrata la categoria de varsta U10, in timp ce echipa ce poarta numele sponsorului Dedeman face parte din categoria de varsta U8 si are in componenta doar baieti.