Dragi patinatori,
Va anuntam ca momentan Patinoarul Allianz-Tiriac Arena si-a reluat activitatea doar pentru sportivii legitimati. In functie de evolutia situatiei actuale, vom reveni cu informatii despre programul patinoarului.

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarifele de acces la patinoar, pentru o sesiune care dureaza 1 ora si 40 de minute, sunt:

 • persoane cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani – gratuit
 • persoane cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani – 15 lei (TVA inclus) / sesiune in cursul saptamanii / si 18 lei (TVA inclus) / sesiune in weekend
 • persoane cu varsta peste 12 ani – 22 lei (TVA inclus) / sesiune in cursul saptamanii si 25 lei (TVA inclus) / sesiune in weekend

Inchirierea patinelor se face contra unui cost de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.

Ascutirea patinelor se face contra unui cost de 15 lei (TVA inclus)/pereche.

Inchirierea unei cutii de vestiar se face contra unui cost de 5 lei (TVA inclus).

Patinoarul Allianz-Tiriac Arena pune la dispozitia publicului abonamente si lectii private contra cost in vederea initierii in patinaj, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Initierea cuprinde miscari de baza si se desfasoara pe 3 niveluri: incepatori, pregatire medie, avansati. Abonamentele si lectiile private includ monitor, bilet de intrare la patinoar si echipament de protectie.

Cursurile se desfasoara in zilele de sambata si duminica, in intervalul 09:45 – 10:45. Un abonament este valabil 30 de zile de la data achitarii. Cursurile sunt sustinute de monitorii patinoarului. Participarea este posibila exclusiv in baza unei programari realizate la adresa de email receptie@fundatiaiontiriac.ro.

Pachete disponibile:

Abonament 5 intrari

 • 5 sedinte cu durata de 50 de minute/sedinta;
 • Maximum 10 persoane/instructor;
 • Cost 200 lei/persoana.

1 Sedinta

 • Durata de 50 de minute;
 • Maximum 10 persoane/ instructor;
 • 50 lei/persoana.

Lectie privata

 • O sedinta cu durata de 25 de minute;
 • Cost 40 lei/ persoana;
 • Maximum 2 persoane/instructor.

Patinoarul Allianz-Tiriac Arena ofera cursuri gratuite de initiere in patinaj pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 9 ani, in zilele de luni pana vineri, in urmatoarele intervale orare: 13:00-14:00 si 14:00-15:00. De asemenea, gradinitele si scolile din Bucuresti si din localitatile limitrofe au posibilitatea sa inscrie grupe de prescolari si elevi din clasele 0-4 la cursurile gratuite de initiere in patinaj. Acestea se desfasoara atat in vacante, cat si pe parcursul anului scolar.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la numarul 0786 911 111 sau la adresa de e-mail: receptie@fundatiaiontiriac.ro.

Odata cu redeschiderea patinoarului, au fost reluate antrenamentele echipelor de hochei juniori U6, U8 si U10 pregatite cu sprijinul Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac si Simona Halep, sustinute de Fundatia Tiriac.

Va asteptam cu drag!

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena, operat de Fundația Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, în prezența unor invitați de renume precum Simona Halep, Horia Tecău, Ilie Năstase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei în România – Kevin Hamilton și Primarul orașului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar și a circa 150 de elevi din orașul Otopeni.

Proiectul este unic, fiind singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH). Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni) are o suprafață construită de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investiția totală în construcția sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

Amplasamentul pune la dispoziția vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Detalii suplimentare despre activitatea patinoar puteti obtine la numarul de telefon (+40) 786 91 11 11 sau la adresa de e-mail receptie@fundatiaiontiriac.ro. 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutati legate de Patinoarul Tiriac Arena, va invitam pe pagina de Facebook Patinoarul Tiriac Arena. 

Initiativa Fundatiei Ion Tiriac de a face sporturile pe gheata accesibile celor mici este sustinuta de: Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.

Proiecte Recente

Selecție hochei Patinoarul Țiriac-Telekom Arena — 20 Mai 2017