Dragi parinti,

Conform Ordinului DSU nr 4660050/21.11.2020 ce priveste carantinarea orasului Otopeni, va anuntam ca GymNadia isi suspendam activitatea. In functie de evolutia situatiei actuale, vom reveni cu informatii despre programul cursurilor. Intre timp, va recomandam sa urmariti in continuare site-ul nostru.

***

GymNadia este un proiect rezultat din colaborarea Fundatiilor Ion Tiriac si Nadia Comaneci, ce imbina activitatea fizica cu distractia pentru dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor in cadrul cursurilor de gimnastica si sport.

Despre GymNadia

Gazduita la etajul superior al Pationarului Tiriac Arena, sala GymNadia este o facilitate sportiva unica din perspectiva infrastructurii si a dotarilor puse la dispozitie cursantilor.

Spatiul este dotat cu echipamente si instrumente la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, destinate pregatirii micilor elevi care participa la cursurile de gimnastica si educatie fizica.

Atat calitatea echipamentelor, cat si cea a antrenamentelor din cadrul GymNadia sunt avizate de catre Fundatia Nadia Comaneci.

Programele sportive si organizarea sesiunilor sunt realizate de Diana Bulimar, Daniela Ciurusniuc, Beatrice Ciobanu si Mihaela Bartasanu, campioane cu experienta vasta ce sunt totodata si absolventele Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti.

Cursurile de gimnastica se vor desfasura atat in regim de inscriere contra cost, cat si gratuit, cu sprijinul Fundatiei Tiriac.

“Gimnastica reprezinta catalizatorul pentru o noua generatie sanatoasa. Am dezvoltat acest loc, in care copiii se bucura de activitatea fizica. Distractia sta la baza celor mai relevante evolutii in lumea celor mici, aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin si isi fac prieteni aici, se distreaza si, fara sa realizeze, pun bazele generale in sport, invata coordonarea. Am incredere ca acest proiect va fi un succes si ca vom deschide impreuna apetitul micutilor pentru gimnastica. Spiritul sportiv se regaseste nativ in fiecare copil.”, Nadia Comaneci

Misiunea Fundatiei Tiriac este aceea de a contribui la formarea tinerilor in spiritul valorilor si principiilor de viata sanatoasa. Sala de gimnastica si educatie fizica GymNadia creeaza o baza materiala importanta pentru dezvoltarea armonioasa a viitoarelor generatii prin practicarea sportului inca de la o varsta frageda. Este un proiect cu atat mai valoros cu cat beneficiaza de implicarea Nadiei Comaneci, cea mai buna gimnasta a Romaniei si cea mai cunoscuta din toate timpurile.”, Ion Tiriac

 

Date de contact

Adresa: str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni, Jud. Ilfov

Telefon: 0786 911 111

email: receptie@fundatiaiontiriac.ro

Facebook: www.facebook.com/GymNadiaRo